TOIDU MÄRGISTAMISE
E-KÄSIRAAMAT

←Tagasi esilehele

Käsiraamatu teksti koostajad:

Kairi Ringo (kairi.ringo@gmail.com)

Siret Dreyersdorff (peatükk „Toitumis- ja tervisealased väited“)

Täname:

Katrin Vilde, Asta Übner (Orkla Eesti AS, Põltsamaa tehas)

Monika Liias (Sanitex OÜ)

Airi Vetemaa (Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus)

Külli Johanson, Hellika Kallaste, Evelin Kivima, Katrin Lõhmus, Külli Suurvarik, Maia Radin, Elsa Peipman, Katrin Kempi, Annika Leis, Ahto Tilk, Kalev Karisalu, Liina Jürgenson, Renata Tsaturjan, Anu Muhhin, Eduard Koitmaa, Kadri Rand (Maaeluministeerium)

Tiiu Rand, Airika Salumets, Edward-Tuudor Sooba, Kristi Kadak, Marika Arula, Merle Laurimaa, Ave Raie (Põllumajandus- ja Toiduamet)

 

 

 

Käsiraamatu on Maaeluministeeriumi ja PRIA tellimusel välja andnud Eesti Toiduainetööstuse Liit.

Rahastatud Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist (EAFRD).

Kõik autoriõigused on kaitstud. Varalised õigused kuuluvad materjali tellijale. Autoriõigus kuulub käsiraamatu teksti koostajatele.

 

Tallinn 2021

ISSN 2733-3655 (võrguväljaanne: html)

Viimati uuendatud: 23. juuli 2021