Märtsis toimunud infopäeva kordus täiendatud ettekannetega.

Erinevate mikroobigruppide tutvustus. Proovide võtmine mikrobioloogilisteks analüüsideks.

07.04.2021, veebikeskkonnas Zoom

Korraldaja: BioCC OÜ

Läbiviijad: BioCC OÜ teadurid Priit Elias, Liina Kuus ja Epp Songisepp.

Jaotusmaterjalid

Juuretisse kuuluvad ja mittekuuluvad piimhappebakterid juustus. |  Priit Elias  Lae alla

Sekundaarse mikroobse saastumise põhiallikad piimatööstuses. |  Epp Songisepp  Lae alla

Päevakava

10:00-11:15 Ettekanne: Juuretisse kuuluvad ja mittekuuluvad piimhappebakterid juustus – Priit Elias

11:15 -11:45 Õppevideo: hügieeniproovide võtmine analüüsimiseks

11:45 -12:00 Paus

12:00 -13:15 Ettekanne: Sekundaarse mikroobse saastumise põhiallikad piimatööstuses. Täiendatud. – Epp Songisepp

Lae alla päevakava

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse valdkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.

Infopäevast võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud. Ettevõtte vähese tähtsusega abi (VTA) vaba jääki saab kontrollida veebilehelt https://www.rahandusministeerium.ee/et/riigiabi

 

Lisainfo:  info@toiduteave.ee