Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

Uudised

Valmis toidu säilimisaegade käsiraamat

Valminud on  kaheosalise käsiraamat toidu säilimisaegade määramisest ning toidu mikrobioloogiast. Käsiraamatu koostasid Eesti Maaülikooli õppejõud Mati Roasto ja Katrin Laikoja. Juhendi esimene osa annab ülevaate toidu säilimisaja määramise põhimõtetest ning...

Loe edasi

Konverents toiduohutus täna ja homme

Konverents toiduohutuse aktuaalsetel teemadel toimub 30. novembril 2017.a Tallinnas, hotellis Euroopa. Registreerimine Toiduohutuse konverentsile „Toiduohutus täna ja homme“ on avatud!   Registreerimine ja...

Loe edasi

Augustis toimuvad koolitused ja infopäev

Augusti lõpus toimuvad Tartus mitmed huvitavad toiduhügieeni alased koolitused ning piimatoodete ohutuse ja kvaliteedi infopäev. Need on sihtrühmale tasuta. 28.08 toimub Eesti Maaülikoolis täienduskoolituse teemal „Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus“....

Loe edasi

Avatud on registreerimine täienduskoolitustele

Eesti Maaülikool korraldab 2017. aasta teisel poolel kümme toiduhügieeni ja enesekontrolli käsitlevat täienduskoolitust. Registreerimine koolitustele on avatud. Koolitused algavad augusti lõpus tootmishügieeni ja sanitatsiooni korralduse koolitusega (28.08)....

Loe edasi

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!