Uudised
Ilmus teabematerjal akrüülamiidist toidus
Teabematerjalis on antud ülevaade akrüülamiidi tekkest ja esinemisest toidus, sellega seotud terviseriskidest ning akrüülamiidisisalduse vähendamise võimalustest nii tööstuslikes tingimustes kui ka koduse toiduvalmistamise käigus.
Tasakaalustatud toitumise konverents
Toiduainetööstuse Liidu korraldatav 5. Tasakaalustatud toitumise konverents leiab sellel aastal aset 10. juunil. Konverents toimub hübriidvormis, Hestia Euroopa Hotelli konverentsiruumist Tallinnas tehakse veebiülekanne.
Uued koolitused toidu keemilistest ohtudest
Lisaks tavapärastele koolitustele pakub maaülikool 2022. aasta teisel poolaastal toidu keemilise ohutuse erinevatele aspektidele keskenduvaid koolitusi, mida viib läbi EMÜ toksikoloogia professor Tõnu Püssa.
Koolitused 2022. a teisel poolaastal
Eesti Maaülikool on avaldanud täienduskoolituste ajakava teiseks poolaastaks. Registreerumine on avatud!
Uus teabeleht – Shiga toksiini tootev Escherichia coli toidupatogeenina
Eesti Maaülikooli professor Mati Roasto koostatud teabelehes on esitatud olulised andmed STEC-i leidumise, kasvu mõjutavate tegurite ja hävitamise kohta.
Pakendikonverents 12. mail
Hübriidkonverents toimub 12. mail Tallinnas ja veebiülekandes. Registreerumine on avatud.