Uudised
Parim enne või kõlblik kuni?
Avaldati käitlejatele mõeldud toidu märgistamise juhend. Maaeluministeeriumi PRESSITEADE 15.03.2021
Loe edasiVeebiseminar “Nutika toidu päev”
Eesti Teadusagentuur, Eesti Toiduainetööstuse Liit ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldavad veebiseminari, mis toimub 9. aprillil kell 10:00 – 14:00.
Loe edasiMikrobioloogia infopäevad
BioCC OÜ korraldab sellel poolaastal 4 veebipõhist mikrobioloogia-alast infopäeva, kus käsitletakse erinevaid tootegruppe.
Loe edasiPutukad toiduks
Osa putukaliikide inimtoiduks kasvatamisele ja käitlemisele enam takistusi pole. Maaeluministeeriumi PRESSITEADE 29.01.2021
Loe edasiTäienduskoolitused 2021
Alanud on registreerumine Eesti Maaülikooli 2021. aasta esimesel poolaastal toimuvatele toiduohutuse koolitustele.
Loe edasiJuhendid toidu säilimisaja määramiseks
Avaldatud on kolmas osa toidu säilimisaegade määramise juhendmaterjalidest, milles käsitletakse toidu säilitamise temperatuuri ja aega, kui toidu tootja, töötleja või pakendaja ei ole teinud kestvuskatseid säilimisaja määramiseks.
Loe edasi