Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

Uudised

Uued toidu märgistamise trükised

Valmisid toitumisalase teabe ning allergeenide esitamist käsitlevad trükised. Teabematerjal „Toitumisalase teabe esitamine“ koondab neljale leheküljele energiasisalduse ja teatud toitainete (nt rasvad, süsivesikud, kiudained, valgud, vitamiinid, mineraaltoitained)...

Loe edasi

Toidu vedu käsitlev trükis

Toiduohutuse teadmussiirde pikaajalise programmi raames on trükisena valminud kaunilt kujundatud toidu vedu käsitlev teabematerjal. Kõik valminud teabematerjalid leiate teabematerjalide lehelt. Teabematerjal  käsitleb veo üldnõudeid ning toidugruppide veo erinõudeid....

Loe edasi

Valminud on uued teabematerjalid

Toiduohutuse teadmussiirde pikaajalise programmi raames on trükisena valminud kaks uut teabematerjali. Kõik valminud teabematerjalid leiate teabematerjalide lehelt. Lisandunud lühike infoleht, mis käsitleb tsüanuurhappe omadusi, toksilisust ja piima sattumise viise...

Loe edasi

Täienduskoolitused 2018. aastal

Eesti Maaülikool korraldab ka käesoleval aastal tasuta  täienduskoolitusi toiduhügieeni ja enesekontrolli teemadel. Registreerumine esimesel poolaastal toimuvatele koolitustele on avatud. Täpsema info pakutavate koolituste sisu ja läbiviijate kohta leiate koolituste...

Loe edasi

Valmis toidu säilimisaegade käsiraamat

Valminud on  kaheosalise käsiraamat toidu säilimisaegade määramisest ning toidu mikrobioloogiast. Käsiraamatu koostasid Eesti Maaülikooli õppejõud Mati Roasto ja Katrin Laikoja. Juhendi esimene osa annab ülevaate toidu säilimisaja määramise põhimõtetest ning...

Loe edasi

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!