Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

Uudised

Valminud on uued teabematerjalid

Toiduohutuse teadmussiirde pikaajalise programmi raames on trükisena valminud kaks uut teabematerjali. Kõik valminud teabematerjalid leiate teabematerjalide lehelt. Lisandunud lühike infoleht, mis käsitleb tsüanuurhappe omadusi, toksilisust ja piima sattumise viise...

Loe edasi

Täienduskoolitused 2018. aastal

Eesti Maaülikool korraldab ka käesoleval aastal tasuta  täienduskoolitusi toiduhügieeni ja enesekontrolli teemadel. Registreerumine esimesel poolaastal toimuvatele koolitustele on avatud. Täpsema info pakutavate koolituste sisu ja läbiviijate kohta leiate koolituste...

Loe edasi

Valmis toidu säilimisaegade käsiraamat

Valminud on  kaheosalise käsiraamat toidu säilimisaegade määramisest ning toidu mikrobioloogiast. Käsiraamatu koostasid Eesti Maaülikooli õppejõud Mati Roasto ja Katrin Laikoja. Juhendi esimene osa annab ülevaate toidu säilimisaja määramise põhimõtetest ning...

Loe edasi

Konverents toiduohutus täna ja homme

Konverents toiduohutuse aktuaalsetel teemadel toimub 30. novembril 2017.a Tallinnas, hotellis Euroopa. Registreerimine Toiduohutuse konverentsile „Toiduohutus täna ja homme“ on avatud!   Registreerimine ja...

Loe edasi

Augustis toimuvad koolitused ja infopäev

Augusti lõpus toimuvad Tartus mitmed huvitavad toiduhügieeni alased koolitused ning piimatoodete ohutuse ja kvaliteedi infopäev. Need on sihtrühmale tasuta. 28.08 toimub Eesti Maaülikoolis täienduskoolituse teemal „Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus“....

Loe edasi

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!