Osalejad
Perioodil 2017-2020 viivad toiduohutuse pikaajalist programmi ellu:
- Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK)
- Eesti Toiduainetööstuse Liit
- Eesti Maaülikool
- BioCC OÜ (endine Tervisliku Piima Biotehnoloogiate Arenduskeskus)
Selleks on sõlmitud raamleping Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametiga (PRIA). Lepingu kontaktisik on EPKK juhatuse esimees Roomet Sõrmus, info@epkk.ee. Projektijuht on Kairi Ringo, kairi.ringo@toiduteave.ee
Programmi elluviimist kontrollib Nõukogu, mille põhiülesandeks on anda hinnang programmi tegevuste tulemuste kohta ning kiita heaks kahe järgmise kalendriaasta tööplaan (tegevuskava) ning tegevustest tulenev eelarve.
Nõukogu koosseisu kuuluvad:
Ülle Jukk, Jõgevamaa koostöökoja kohaliku toidu spetsialist
Olev Kalda, Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja
Uno Kaldmäe, Eesti Leivaliidu juhatuse esimees
Reve Lambur, Põllumajandusuuringute Keskuse maaelu võrgustikutöö osakonna juhataja
Hendrik Kuusk, Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna juhataja
Eha Nurk, Tervise Arengu Instituudi toitumisuuringute osakonna juhataja
Roomet Sõrmus, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees; programmi Nõukogu esimees
Viljar Veidenberg, Pajumäe Talu OÜ, Eestimaa Talupidajate Keskliidu esindaja