Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Koolitused

      Korraldame täienduskoolitusi toiduhügieeni ja enesekontrolli valdkondades.

      Täienduskoolitused on sihtrühmale tasuta (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud). Osalemine on vähese tähtsusega abi, mille arvestuslik summa on lisatud iga koolituse kirjelduse juurde. 

      Koolituste sihtrühm on:
      – põllumajandustoodete töötlemise või turustamisega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja ning eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja;
      – põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemise sh toidu valmistamise või töötlemisega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja ning eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja;
      – toidu valmistamise või töötlemisega tegelev avalik-õigusliku juriidilise isiku juhtorgani liige või töötaja;
      – põllumajandustootjate valdkonda teenindavad isikud (nt kokkuostuga tegelevate ettevõtete töötajad);
      – isikud (FIE-d või ettevõtte esindajad), kes koguvad teadmisi uue tegevusvaldkonna kohta;
      – põllumajanduslike esindus- ja erialaorganisatsioonide (MTÜ-d, mille liikmeteks on põllumajandussaaduste töötlejad) juhatuse liikmed ja töötajad.

      2022 läbiviidavad täienduskoolitused

      2022 läbiviidavad täienduskoolitused

      Esimesel poolaastal rohkem koolitusi ei toimu. Teisel poolaastal on planeeritud järgnevad koolitused: 

      Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste. 29.-31. august 2022

      Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7965&id_ay_toimumine=18990&systeemi_seaded=3,1,12,1,

      Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis. 16. september 2022

      Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7963&id_ay_toimumine=18987&systeemi_seaded=3,1,12,1,

      Toiduhügieen ja -ohutus, algaste . 7. oktoober 2022

      Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7722&id_ay_toimumine=18985&systeemi_seaded=3,1,12,1,

       Keemilised ohud toidus. 11. oktoober 2022

      Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=11802&id_ay_toimumine=19044&systeemi_seaded=3,1,12,1,

       Listeria monocytogenes ja Salmonella spp. toidupatogeenina. 14. oktoober 2022

      Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=13442&id_ay_toimumine=19027&systeemi_seaded=3,1,12,1,

      Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine. 4. november 2022

      Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=9682&id_ay_toimumine=18988&systeemi_seaded=3,1,12,1,

       Taimede endogeensed toidu- ja söödamürgid. 8. november 2022

      Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=12162&id_ay_toimumine=19046&systeemi_seaded=3,1,12,1,

      “Kõlblik kuni” või “Parim enne”. 18. november 2022

      Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=13443&id_ay_toimumine=19028&systeemi_seaded=3,1,12,1,

      Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel. 2. detsember 2022

      Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=8662&id_ay_toimumine=18989&systeemi_seaded=3,1,12,1,

      Lisaained toidus. 6. detsember 2022

      Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=12002&id_ay_toimumine=19045&systeemi_seaded=3,1,12,1,

      Tootmishügieeni tagamine toidu käitlemisel. 9. detsember 2022

      Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=12962&id_ay_toimumine=19005&systeemi_seaded=3,1,12,1,

       

      Tootmisjääkide väärindamine, 6 akad tundi – aeg täpsustamisel

      Teise osapoole audiitorite koolitus, 16 akad tundi – aeg täpsustamisel

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!