• Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat
  • Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat

Otsi

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Toimunud koolitused aastal 2024

      • Täienduskoolitus 14.11.2024 veebis: IFS Food

        Koolituse…
      • Täienduskoolitus 17.10.2024 veebis: Pesusüsteemid toidutööstuses

        Koolitusel…
      • Täienduskoolitus 24.09.2024 veebis: FSSC 22000 standard

        Koolituse…
      • Täienduskoolitus 20.09.2024 veebi: Tootmishügieen

      • Täienduskoolitus 10.09.2024 veebis: Taimedest pärit sööda- ja toidumürgid

      • Täienduskoolitus 28.-30.08.2024 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste

      • Täienduskoolitus 12.06.2024 Tallinnas: Siseaudiitoritele

      • Täienduskoolitus 03.05.2024 veebis: Patogeenide algallikad

      • Täienduskoolitus 23.05.2024 veebis: Allergeeniohje

      • Täienduskoolitus 19.04.2024 veebis: Enesekontrollisüsteem

      • Täienduskoolitus 22.03.2024 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste

      • Täienduskoolitus 15.03.2024 veebis: Toidu kestvuskatsed

      • Täienduskoolitus 07.03.2024 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel

      • Täienduskoolitus 01.03.2024 veebis: Toidupatogeenid

      Otsi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

          PROGRAMMI VIIVAD ELLU

          Copyright © 2025 Toiduliit. Kõik õigused on kaitstud.

          Privaatsustingimused