Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

Konverents 2019

26. septembril 2019 toimus Tallinnas Hestia hotell Euroopas (Paadi 5)  kolmas toiduohutuse konverents “Petuskeemid toidulaual – kuidas tagada toidu autentsus?”

Konverentsi eesmärgiks oli anda toidukäitlejatele ja toiduga seotud erinevatele huvipooltele ülevaade toidu pettuse ja võltsimise olemusest ja hetkeolukorrast, teadvustada tänaseks päevaks aktuaalseks arenenud probleemi esinemist ning arutleda sellega seotud teemadel.

Konverentsi korraldas Eesti Toiduainetööstuse Liit. 

Täpsem info konverentsi programmi ja esinejate kohta sh ettekanded on leitavad konverentsi veebilehel.

Konverents 2018

8. juunil 2018 toimus Tallinnas Riigikogu konverentsisaalis (Lossi plats 1 a) toiduohutuse konverents “TOIDUOHUTUS JA TOITUMINE – TULEVIKU VÄLJAKUTSED NING VÕIMALUSED”. 

Konverentsi korraldas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda. Konverentsil käsitleti toiduohutuse erinevaid aspekte kolmes sessioonis.

Esimene sessioon: Toiduohutuse tulevik – väljakutsed ja poliitikakujundus

Teine sessioon: Mikroobide antibiootikumiresistentsus –ohud ja võimalused

Kolmas sessioon: Reformuleerimine ja toitumine

Konverents 2017

Ligi 150 osalejaga konverents „Toiduohutus täna ja homme“, mis oli ühtlasi ka 2017. aasta suurim sündmus, toimus 30.11.17 hotellis Euroopa. Ettekanded saate alla laadida SIIT.

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!