• Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat
  • Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat

Otsi

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Infopäevad 2019

      • Infopäev 10.12.2019 Tartus: Toiduainete funktsionaalsus

        Infopäev…
      • Infopäev 29.11.2019 Tartus: Proovide võtmine ja analüüsimine. Pärm- ja hallitusseened toidus.

        Infopäev…
      • Infopäev 26.11.2019 Tallinnas: Toidualase teabe esitamine

        Infopäev…
      • Infopäev 1.11.19 Jõhvis: Toiduohutuse õigusaktid (venekeelse tõlkega!)

        Infopäev…
      • Infopäev 30.10.19 Tallinnas: Toiduohutuse õigusaktid

        Infopäev…
      • Infopäev 29.10.19 Tartus: Toiduohutuse õigusaktid

        Infopäev…
      • Infopäev 17.05.2019 Tartus: Termofiilsed ja termotolerantsed mikroobid toiduainetetööstuses

        Infopäev…
      • Infopäev 25.04.2019 Tallinnas: Standarditel põhinevad toiduohutuse juhtimissüsteemid

        Infopäev…
      • Infopäev 28.03.2019 Tallinnas: Toidualase teabe esitamine

        Infopäev…
      • Infopäev 26.03.2019 Tartus: Toidualase teabe esitamine

        Infopäev…
      • Infopäev 14.02.2019 Tallinnas: Ohtlike kemikaalide käitlemine

        Infopäev…

      Otsi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

          PROGRAMMI VIIVAD ELLU

          Copyright © 2023 Toiduliit. Kõik õigused on kaitstud.

          Privaatsustingimused