• Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat
  • Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat

Otsi

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Toimunud infopäevad aastal 2021

      • Infopäev 02.12.2021 veebis: Toidupettuste ennetamine

        Eesti…
      • Infopäev 03.12.2021 veebis: Toidu tagasikutsumine

        Toiduliit…
      • Infopäev 17.12.2021 veebis: Toiduohutuskultuur

        Toiduhügieeni…
      • Infopäev 11.11.2021 veebis: Toidualase teabe esitamine

        Toiduliit…
      • Infopäev 16.06.2021 veebis: Toidualase teabe esitamine

        EPKK…
      • Infopäev 03.06.2021 veebis: Piima kvaliteedistandardid

        Eesti…
      • Infopäev 21.05.2021 veebis: Toidu säilimisaja määramine

        Käsitletakse…
      • Infopäev 14.05.2021 veebis: Toiduohutuse õigusaktid ja järelevalve

        Koostöös…
      • Infopäev 07.05.2021 veebis: Liha kvaliteedistandardid

        EPKK…
      • Infopäev 05.05.2021 veebis: Pagaritoodete mikrobioloogia

        Sekundaarse…
      • Infopäev 30.04.2021 veebis: Toiduseaduse muutmise seaduse rakendusaktid

        1.…
      • Infopäev 13.04.2021 veebis: Toidu e-kaubandus

        Toiduliit…
      • Infopäev 07.04.2021 veebis: Piimatoodete mikrobioloogia

        Märtsis…
      • Infopäev 09.03.2021 veebis: Piimatoodete mikrobioloogia

      Otsi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

          PROGRAMMI VIIVAD ELLU

          Copyright © 2025 Toiduliit. Kõik õigused on kaitstud.

          Privaatsustingimused