• Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat
  • Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat

Otsi

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Toimunud infopäevad aastal 2020

      • Infopäev 4.12.2020 veebis: Keemilised riskid toidus

        Eesti…
      • Infopäev 25.11.2020 veebis: õigusaktid ja järelevalve

        Eesti…
      • Infopäev 15.10.2020 Tartus: Hea hügieenitava juhendid

        Infopäeval…
      • Infopäev 22.10.20 Jänedal: Toidu märgistamise ABC

        Toidu…
      • Infopäev 20.10.2020 Tartus: Toidu märgistamise ABC

        Toidu…
      • Infopäev 09.10.2020 Tartus: Mikrobioloogilised ohud väikekäitlejate tootmisprotsessis, proovide võtmine

        Teemad:…
      • Infopäev 08.10.2020 Märja alevikus Tartumaal: Toidu lisaained

        Infopäev…
      • Veebiseminar 4.06.20! PDCA (Plan-Do-Check-Act) mudeli rakendamine toiduohutuse juhtimissüsteemis. Planeerimine.

        Infopäev…
      • Veebiseminar 11.06.20! PDCA (Plan-Do-Check-Act) mudeli rakendamine toiduohutuse juhtimissüsteemis. Sisseseadmine.

        Infopäev…
      • Veebiseminar 17.06.20! PDCA (Plan-Do-Check-Act) mudeli rakendamine toiduohutuse juhtimissüsteemis. Toimivuse hindamine ja parendamine.

        Infopäev…

      Otsi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

          PROGRAMMI VIIVAD ELLU

          Copyright © 2023 Toiduliit. Kõik õigused on kaitstud.

          Privaatsustingimused