• Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat
  • Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat

Otsi

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Toimunud koolitused aastal 2019

      • Täienduskoolitus 6.12.2019 Tartus: Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis

      • Täienduskoolitus 18.11.2019 Tartus: Toidu säilitamisnõuete määramine

      • Täienduskoolitus 1.11.2019 Tartus: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel

      • Täienduskoolitus 4.10.2019 Tartus: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste

      • Täienduskoolitus 28.-30.08.2019 Tartus: Toiduhügieen ja – ohutus, keskaste

      • Täienduskoolitus 10.05.2019 Tartus: Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine

      • Täienduskoolitus 10.-12.04.2019 Tartus: Toiduhügieen ja –ohutus, keskaste

      • Täienduskoolitus 29.03.19 Tartus: Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus

      • Täienduskoolitus 22.03.2019 Tartus: Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis

      • Täienduskoolitus 01.03.2019 Tartus: Listeria monocytogenes toidupatogeenina

      • Täienduskoolitus 15.02.2019 Tartus: Toidu säilitamisnõuete määramine

      • Täienduskoolitus 01.02.2019 Tartus: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel

      Otsi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

          PROGRAMMI VIIVAD ELLU

          Copyright © 2023 Toiduliit. Kõik õigused on kaitstud.

          Privaatsustingimused