Toimunud koolitused aastal 2022
Täienduskoolitus 22.04.2022 veebis: Toidu säilivusaja määramise põhimõtted ja kestvuskatsete teostamine
Täienduskoolitus 1.04.2022 veebis: Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine
Täienduskoolitus 25.03.2022 veebis: Toidupatogeenid
Täienduskoolitus 18.03.2022 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus veebis 9.-11.03.2022: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 18.02.2022 veebis: Riskide mõjus juhtimine
Täienduskoolitus 04.02.2022 veebis: Tootmishügieeni tagamine
Täienduskoolitus 11.02.2022 veebis: Allergeeniohje
Täienduskoolitus 26.01.2022 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 21.01.2022 veebis: Proovide võtmine tootmiskeskkonnast