17.mai 2019, Tartu Teaduspark (Riia mnt 181A, https://teaduspark.ee/kontakt/)
Infopäeva korraldab BioCC OÜ. Loengute ja praktilise osa läbiviijad on teadurid Priit Elias, Epp Songisepp ja Liina Kuus.
Lae alla infopäeva materjalid
- Päevakava. Lae alla PDF
- Priit Elias „Termofiilsed ja termotolerantsed mikroobid toiduainetetööstuses“. Lae alla PDF
- Epp Songisepp „Bacillus spp“. Lae alla PDF
Päevakava
9.30-10.00 Registreerimine, hommikukohv
10.00-12.15 Termotolerantsed bakterid piimas ja teistes toidutoormetes, biokirme osa selles
Termofiilsed termotolerantsed bakterid, mesofiilsed termotolerantsed bakterid, psührofiilsed termotolerantsed bakterid, võihappebakterid.
Termotolerantsed bakterid, lähivaade valitud mikroobigruppidele ja liikidele
Paralleelselt toimub praktiline osa laboris:mikrobioloogilised analüüsid, töövõtted, söötmed, tuvastamine.
12.15-13.00 Lõuna
13.00-15.15 Termotolerantsed bakterid piimas ja teistes toidutoormetes, biokirme osa selles
Termofiilsed termotolerantsed bakterid, mesofiilsed termotolerantsed bakterid, psührofiilsed termotolerantsed bakterid, võihappebakterid.
Termotolerantsed bakterid, lähivaade valitud mikroobigruppidele ja liikidele
Paralleelselt toimub praktiline osa laboris:mikrobioloogilised analüüsid, töövõtted, söötmed, tuvastamine.
15.15-16.00 Arutelu, küsimustele vastamine
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse tegevusvaldkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.
Infopäevast võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud. Ettevõtte vähese tähtsusega abi (VTA) vaba jääki saab kontrollida veebilehelt https://www.rahandusministeerium.ee/et/riigiabi
Lisainfo: info@toiduteave.ee või Liina Kuus, BioCC OÜ tootmis-ja arendusjuht, tel 53 097 945, liina.kuus@biocc.eu