Uudised
Vaata loengute salvestusi
Eelmise, 2022. aasta sügis-talvel toimusid lühikesed veebiseminarid erinevatel toidu ja toiduohutuse teemadel. Seminarid on salvestatud ja leitavad lehelt https://toiduteave.ee/salvestused/
Koolituskava 2023
Eesti Maaülikool on avaldanud täienduskoolituste ajakava kogu 2023. aastaks. Enamusele koolitustest on registreerumine juba avatud!
Uued teabematerjalid
Ilmusid veebiväljaannetena “Patogeeni(de) algallikate väljaselgitamine toidukäitlemise ettevõttes” ja “Puuvilja-, köögivilja-, marja- ning seenekonservide ohutu tootmine”
Tegevuskava 2023
Valminud on 2023. a tegevuskava, millega planeeritakse infopäevade, koolituste, konverentside ja teabematerjalide teemad.
Veel saab arvamust avaldada toiduga kokkupuutuvate materjalide teemal
Kuni 11. jaanuarini 2023 saab vastata küsimustikule, millega Euroopa Komisjon kogub kodanike ja sidusrühmade arvamusi toiduga kokkupuutuvaid materjale käsitlevate ELi õigusaktide muutmise vajaduste, võimaluste ja mõju kohta. Avalik konsultatsioon on avatud kõigile huvitatud isikutele.
Veebiseminar “Muudame toiduvalikute tegemise lihtsaks”
13. detsembril algusega kell 10.00 toimub veebiseminar, kus Hellika Kallaste Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonnast tutvustab teenusedisaini programmi selge märgistuse töörühma tulemusi.