19.04.2022 Zoom veebikeskkonnas
Korraldaja: EPKK
Infopäeval tutvustatakse erinevaid kvaliteedikavasid. Kirjeldadakse, kuidas töötatakse välja kvaliteedinõudeid, räägitakse kvaliteedikavade igapäevasest rakendamisest ning kasust nii tootjatele kui tarbijatele.
Jaotusmaterjalid
Läti toidukvaliteedikava “Green Spoon” – Juris Zinārs
Poola kvaliteetliha programm – Jerzy Wierzbicki
Šotimaa sealiha kvaliteedikava – Andy McGowan
Austria toidukvaliteedikava, AMA kvaliteedimärk – Benedikt Fritz
10.00 – 10.30 Läti toidukvaliteedikava “Green Spoon” – Juris Zinārs, Läti Põllumajandusministeerium/ sünkroontõlkega
10.30 – 11.30 Poola kvaliteetliha programm (Quality Meat Program, QMP) – Jerzy Wierzbicki, Poola Lihaveisekasvatajate Selts / sünkroontõlkega
11.30 – 12.20 Šotimaa sealiha kvaliteedikava (Quality Meat Scotland Pigs Assurance Scheme) – Andy McGowan, Šoti Seakasvatajate Ühistu / sünkroontõlkega
12.20 – 12.50 Austria toidukvaliteedikava, AMA kvaliteedimärk – Benedikt Fritz, AMA / sünkroontõlkega
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.
Infopäev on osalejale tasuta.
Lisainfo: Kaie Laaneväli-Vinokurov, EPKK tarneahela nõunik, kaie@epkk.ee; tel 600 9350 / Mob 53730600
Registreerimisega seotud tehniline teave: kairi.ringo@toiduteave.ee; tel: 50 63 428