5.Tasakaalustatud toitumise konverents: Toitumisest – lihtsalt!
Eesti Toiduainetööstuse Liidu korraldatav tasakaalustatud toitumise konverents leiab taas aset ja sellel aastal 10. juunil. Konverents toimub hübriidvormis, Hestia Euroopa Hotelli konverentsiruumist tehakse veebiülekanne. Osalemine konverentsil on kõigile TASUTA, aga vajalik on eelregistreerimine SIIN<https://docs.google.com/forms/d/19kxC6EXpXTVZ13l_1YiAJw-VB-3xPaibtSlBxTXH3Og/edit>
9:30 – 10:00 Registreerumine veebis ja hommikukohv
I sessioon: Toitumisest 10:00 – 10:10
Sissejuhatus 10:10 – 10:50
Ülevaade õpilaste kasvu uuringust
Eha Nurk Tervise Arengu Instituudi juhtivteadur
10:50 – 11:30 Kuidas on tarbijate ostuotsused Covidi ajal muutunud?
Erlend Villems uuringufirma NielsenIQ Eesti ärijuht
11:30 – 12:00 Söömise mõju jätkusuutlikkusele, sh keskkonnale
Hanna Alajõe Tervise Arengu Instituudi toitumise ja liikumise valdkonna vanemspetsialist
12:00 – 12:30 Koolitoidu rahulolu uuring
Aaro Lode Baltic Restaurants Estonia AS-i tegevjuht
12:30 – 12:35 I sessiooni kokkuvõte
12:35 – 13:15 Lõuna
II sessioon: Toidust ja kommunikatsioonist
13:15 – 14:00 Kuidas on muutunud info liikumine ja milliseid kanaleid tarbijad eelistavad ja usuvad?
Kristian Koll meediaagentuuri Mediabroker strateeg
14:00 – 14:30 Ülevaade Eesti elanike soola tarbimise uuringust
Anu Aaspõllu Tervisearengu Instituudi toitumisuuringute osakonna vanemteadur
14:30 – 15:10 Toodete reformuleerimisest toidutööstuste näidetel
Siiri Vare Orkla Eesti AS turundusjuht
Meelis Laande Atria Eesti AS müügi- ja turundusdirektor
15:10 – 15:30 Arutelu ja päeva kokkuvõte
Osalemine konverentsil on kõigile TASUTA, aga vajalik on eelregistreerimine SIIN<https://docs.google.com/forms/d/19kxC6EXpXTVZ13l_1YiAJw-VB-3xPaibtSlBxTXH3Og/edit>