Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kutsub osalema hübriidkonverentsil

TOIDUOHUTUSE KONVERENTS 2025

Aeg:  11. september 2025 kell 10:00-16:15

Koht: TOHI Distillery konverentsisaalis Linda, Viljandi mnt. 43, Kohilas, Raplamaal ja veebis.

Konverentsi saab järelvaadata SIIN.

Päevakava

10.00 – 10.15 Avasõnad. Meeli Lindsaar, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldonna juht 

10.15 – 10.45 Viie aastaku plaan. Triin Kõrgmaa, Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi toiduohutuse asekantsler 

10.45 – 11.30 Digitaalne toiduohutus Hollandi näitel. Dr Bernadette C. Ossendorptoiduohutuse peaspetsialist (CFSO), Toidu– ja Tarbekaupade Ohutuse Amet (Holland)

11.30 – 12.15 Andmepõhine järelevalve – reaalsus või unistus. Hardi Tamm, Piimaklaster 

Lõuna (12.15 – 13.00) 

13.00 – 13.45 Töö bakteritega, riskid ja väljakutsed. Epp Songisepp, BioCC teadur 

13.45 – 14.20 Toiduohutus hädaolukorras. Toomas Unt, Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi kriisijuht  

Sirutuspaus (14.20-14.45) 

14.45-15.30 Tervisepass Soomes. /esineja kinnitamisel/ 

15.30-16.15 Vestlusring: Töötaja tervis toiduohutuse tagamisel – tervisekontroll ja tervisetõendid 

Päeva modereerib Meeli Lindsaar, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldkonna juht 

*korraldaja jätab endale õiguse teha päevakavas muudatusi. 

Lisainfo: Marge Mänd, EPKK projektijuht, e-post: marge@epkk.ee, tel: 53009034