Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      2019 tegevuskava

      Infopäevad:

      • Keemilised riskid toidus
      • Toiduohutuse õigusaktid
      • Toidualase teabe esitamine
      • Toiduainete mikrobioloogia
      • Proovide võtmine ja analüüsimine
      • Toiduainete funktsionaalsus
      • Väikekäitlejatele hea hügieenitava juhendite tutvustus
      • Toidu lisaained
      • Kemikaaliohutus
      • Toiduohutuse juhtimis/kvaliteedisüsteemid

      Konverents:

      • Toiduohutuse aktuaalsetel teemadel

      Teabematerjalid:

      • Kokkuvõte toidupatogeenidest, nende ohtlikkusest, kasvuparameetritest
      • Toidu jälgitavus ja ohtlikust toidust teavitamine
      • Toidu keemilised ohud
      • Allergeeniohje
      • Kemikaaliohutus. Toidu käitlemisega seotud aspektid
      • Pärm- ja hallitusseened toidus
      • Lisaainete kasutamine
      • Toitumis- ja tervisealaste väidete esitamine
      • Nõuded munade tootmisele, käitlemisele ja turustamisele
      • Gluteenivaba toit
      • Campylobacter spp
      • Staphylococcus aureus

      Käsiraamatud:

      • Hea hügieenitava käsiraamatud järgmistel teemadel: liha töötlemine; piima töötlemine; puu- ja köögivilja töötlemine. Võrguväljaanded
      • Käsiraamatu „Abiks põllumajandussaaduste väikekäitlejale. Tera- ja kaunviljade ning õlikultuuride töötlemine“ uuendamine. Võrguväljaanne
      • Käsiraamatu „Abiks väikekäitlejale. Piim ja piima töötlemine“ uuendamine. Võrguväljaanne
      • Käsiraamatu “Abiks mahepõllumajandussaaduste väikekäitlejale. Liha töötlemine” uuendamine. Võrguväljaanne
      • Käsiraamat “Toidu säilimisaja määramine”. Võrguväljaanne

      Täienduskoolitused:

       

      • Toiduhügieen ja -ohutus, algaste, 6 akadeemilist tundi
      • Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste, 24 akadeemilist tundi
      • Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis, 6 akadeemilist tundi
      • Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine, 6 akadeemilist tundi
      • Toidu säilitamisnõuete määramine, 6 akadeemilist tundi
      • Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel, 6 akadeemilist tundi
      • Listeria monocytogenes toidupatogeenina, 6 akadeemilist tundi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!