Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Mikrobioloogia, õiged töövõtted mikrobioloogiliste analüüside teostamisel. Mahlad, marjad, joogid, pagaritooted.

01.11.2018, Tartus, Tartu Teaduspark Riia mnt 181A

Korraldaja: BioCC OÜ (endine Tervisliku Piima Biotehnoloogiate Arenduskeskus OÜ).

Loengute ja praktilise osa läbiviijad on BioCC OÜ töötajad Epp Songisepp ja Liina Kuus.

Lae alla jaotusmaterjal.

Mikrobioloogia, õiged töövõtted mikrobioloogiliste analüüside teostamisel. Mahlad, marjad, joogid, pagaritooted

Epp Songisepp, BioCC OÜ Vanemteadur

Lae alla pdf

 

Päevakava

9.30-10.00  Registreerimine, hommikukohv

10.00-12.00    Mahlad, marjad, joogid

Proovivõtukava
Analüütilised standardmeetodid, seadusandlus
Mikrobiloogilised kriteeriumid ja nende kohaldamise etapid
Toiduohutuskriteeriumid / protsessi hügieenikriteeriumid
Paralleelselt toimub praktiline osa laboris (pagaritooted):
Mikrobioloogiliste analüüside teostamine vastavalt kehtivatele standarditele (proovide võtmine, säilitamine, transportimine, teostamine ja utiliseerimine, olulised patogeenid).

 

12.00-12.15    Kohvipaus

12.15-13.30   Pagaritooted

Proovivõtukava
Analüütilised standardmeetodid, seadusandlus
Mikrobiloogilised kriteeriumid ja nende kohaldamise etapid
Toiduohutuskriteeriumid / protsessi hügieenikriteeriumid
Paralleelselt toimub praktiline osa laboris (pagaritooted):
Mikrobioloogiliste analüüside teostamine vastavalt kehtivatele standarditele (proovide võtmine, säilitamine, transportimine, teostamine ja utiliseerimine, olulised patogeenid, juuretised).

 

13.30-14.30 Lõuna

14.30-15.15    Jätkub: Pagaritooted

Paralleelselt toimub praktiline osa laboris (mahlad, marjad, joogid).

15.15-16.00    Arutelu, küsimustele vastamine

Lae alla päevakava

 

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse tegevusvaldkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.

Infopäevadest võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud.