Mikrobioloogia, õiged töövõtted mikrobioloogiliste analüüside teostamisel. Mahlad, marjad, joogid, pagaritooted.
01.11.2018, Tartus, Tartu Teaduspark Riia mnt 181A
Korraldaja: BioCC OÜ (endine Tervisliku Piima Biotehnoloogiate Arenduskeskus OÜ).
Loengute ja praktilise osa läbiviijad on BioCC OÜ töötajad Epp Songisepp ja Liina Kuus.
Lae alla jaotusmaterjal.
Mikrobioloogia, õiged töövõtted mikrobioloogiliste analüüside teostamisel. Mahlad, marjad, joogid, pagaritooted
Epp Songisepp, BioCC OÜ Vanemteadur
Päevakava
9.30-10.00 Registreerimine, hommikukohv
10.00-12.00 Mahlad, marjad, joogid
12.00-12.15 Kohvipaus
12.15-13.30 Pagaritooted
13.30-14.30 Lõuna
14.30-15.15 Jätkub: Pagaritooted
Paralleelselt toimub praktiline osa laboris (mahlad, marjad, joogid).
15.15-16.00 Arutelu, küsimustele vastamine
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse tegevusvaldkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.
Infopäevadest võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud.