Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes
Infopäev toimub maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.
Korraldaja: EMÜ
Infopäeva eesmärgiks on tutvustada toidupettuse olemust ning selle tuvastamise ja ennetamise võimalusi ettevõtte enesekontrollisüsteemis.
Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes | Katrin Laikoja Lae alla
Sisu ja ajakava
Käsitletavad teemad:
Toidupettuse vormid.
Toiduseaduse nõuded.
VACCP (Vulnerability Assessment Critical Control Points) toidu võltsimise ennetamise süsteemi ja TACCP (Threat Assessment Critical Control Points) toidu kaitsmise süsteemi olemus.
Tooraine ja materjalide riskihindamine.
Võltsimise ennetamise ja toidu kaitsmise võimalused toidukäitlemisettevõttes.
Ajakava:
09.00 – 10.30 õppetöö
10.30 – 10.45 paus
10.35 – 12.15 õppetöö
Õppejõud: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli lektor
Lisainfo: EMÜ Avatud Ülikool, Karin Kiss, 53441844
karin.kiss@emu.ee