Pagaritoodete mikrobioloogia. Proovide võtmine mikrobioloogilisteks analüüsideks
05.05.2021, veebikeskkonnas Zoom
Korraldaja: BioCC OÜ
Läbiviijad: BioCC OÜ vanemteadur Epp Songisepp, teadurid Liis Lutter ja Liina Kuus.
Jaotusmaterjalid
Sekundaarse mikroobse saastumise põhiallikad pagaritööstuses | Epp Songisepp Lae alla
Päevakava
10:00-11:15 Ettekanne: Sekundaarse mikroobse saastuse põhiallikad pagari- ja kondiitritööstuses (1. osa)
11:15 -11:45 Õppevideo: hügieeniproovide võtmine analüüsimiseks
11:45 -12:00 Paus
12:00 -13:15 Ettekanne: Sekundaarse mikroobse saastuse põhiallikad pagari- ja kondiitritööstuses (2. osa)
Läbiviijad: vanemteadur Epp Songisepp, teadurid Liis Lutter ja Liina Kuus (BioCC OÜ).
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse valdkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.
Infopäevast võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud. Ettevõtte vähese tähtsusega abi (VTA) vaba jääki saab kontrollida veebilehelt https://www.rahandusministeerium.ee/et/riigiabi