Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

08.06.2022 Zoom veebikeskkonnas

Korraldaja: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda

Piimatoodete valmistamisel mängib suurt rolli kasutatava toorpiima kvaliteet. Infopäeval käsitletakse erinevaid tegureid, mis mõjutavad toorpiima ning sellest valmivate lõpptoodete kvaliteeti ja ohutust. 

Jaotusmaterjalid

Päevakava

Infopäeva päevakava*

10.00 – 10.45 Uuemad arengud maailmas piimakarja söötmisel – Cătălin Necula, Alltech Euroopa veisefarmide koordinaator

10.45 – 11.30 Kvaliteetse piimatoote aluseks on õige, toitaineterikas sööt ja farmihügieen – Pilleriin Puskar, Alltech Eesti juhataja

11.30 – 12.30 Sekundaarse mikroobse saastumise põhiallikad piimatööstuses – Priit Elias, BioCC OÜ juhtivteadur

12.30 – 13.00 Ettevõtja kogemuslugu: Kuidas valmib kvaliteetne piimatoode? – Mirjam Pikkmets, Mätiku Talumeierei perenaine

* Korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel päevakavas muudatusi

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.

Infopäev on tasuta ja sellest võivad osa võtta kõik huvitatud isikud.

Lisainformatsioon: Meelika Sander-Sõrmus, EPKK põllumajandusvaldkonna juht, tel. 555 33 789, meelika@epkk.ee

Registreerimisega seotud tehniline teave: Kairi Ringo, kairi.ringo@toiduteave.ee; tel: 50 63 428