08.06.2022 Zoom veebikeskkonnas
Korraldaja: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda
Piimatoodete valmistamisel mängib suurt rolli kasutatava toorpiima kvaliteet. Infopäeval käsitletakse erinevaid tegureid, mis mõjutavad toorpiima ning sellest valmivate lõpptoodete kvaliteeti ja ohutust.
Jaotusmaterjalid
Uuemad arengud maailmas piimakarja söötmisel | Cătălin Necula
Kvaliteetse piimatoote aluseks on õige, toitaineterikas sööt ja farmihügieen | Pilleriin Puskar
Sekundaarse mikroobse saastumise põhiallikad piimatööstuses | Priit Elias
Ettevõtja kogemuslugu: Kuidas valmib kvaliteetne piimatoode? | Mirjam Pikkmets
Infopäeva päevakava*
10.00 – 10.45 Uuemad arengud maailmas piimakarja söötmisel – Cătălin Necula, Alltech Euroopa veisefarmide koordinaator
10.45 – 11.30 Kvaliteetse piimatoote aluseks on õige, toitaineterikas sööt ja farmihügieen – Pilleriin Puskar, Alltech Eesti juhataja
11.30 – 12.30 Sekundaarse mikroobse saastumise põhiallikad piimatööstuses – Priit Elias, BioCC OÜ juhtivteadur
12.30 – 13.00 Ettevõtja kogemuslugu: Kuidas valmib kvaliteetne piimatoode? – Mirjam Pikkmets, Mätiku Talumeierei perenaine
* Korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel päevakavas muudatusi
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.
Infopäev on tasuta ja sellest võivad osa võtta kõik huvitatud isikud.
Lisainformatsioon: Meelika Sander-Sõrmus, EPKK põllumajandusvaldkonna juht, tel. 555 33 789, meelika@epkk.ee
Registreerimisega seotud tehniline teave: Kairi Ringo, kairi.ringo@toiduteave.ee; tel: 50 63 428