12.10.2023 Tartus

EPA messi raames Tartus ERM-i Helmi Kurrik saalis, Muuseumi tee 2

Korraldaja: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda

Infopäeva eesmärk on arutleda toiduraiskamise vähendamise, toidu annetamise ja toiduohutuse teemadel.

Päev on suunatud erinevatele huvigruppidele, kes on huvitatud toiduraiskamise vähendamisest ja jätkusuutlikkusest toiduvaldkonnas. Registreerunutele tasuta messipääse ja kohvipaus.

Jaotusmaterjalid

Päevakava

13.30 – 13.40   Avasõnad

13.40 – 14.10   Toiduraiskamise vältimine Orkla Eesti näitel.

Evelin Heiberg, Orkla jätkusuutlikuse juht

14.10 – 14.40   Kas lastega koos saame võimalikuks väiksemad toidukaod?

Ülle Prommik, tervisespetsialist, Tartu Linnavalitsus

14.40 – 15.10    Toidukadude vähendamine ja jätkusuutlikus restoraniäris- kas võimalus või kohustus?

Kristjan Peäske, Lore bistroo ja Lee resto peremees

15.10 – 15.50     Fudloop – maailm, kus toit ei lähe raisku.

Tarmo Seliste, Fudloop asutaja

15.50-16.00       Päeva kokkuvõte

*Korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel päevakavas muudatusi

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.

Infopäev on tasuta ja sellest võivad osa võtta kõik huvitatud isikud. Osalemine on vähese tähtsusega abi (VTA), abisumma ühe osavõtja kohta arvutatakse osavõtjate lõpliku arvu järgi, kuid see ei ületa 200 eurot.

Ettevõtte esindajana osalejale on infopäev tasuta, kui ettevõttel on piisavalt vähese tähtsusega abi (VTA) jääki. Ettevõtja peab pidama tekkepõhist arvestust VTA kasutamise üle. VTA vaba jääki saab kontrollida ka veebilehelt https://fin.ee/riigihanked-riigiabi-osalused-kinnisvara/riigiabi

 

Lisainfo: Marge Mänd, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja projektijuht, telefon: 53009034, e-post: marge@epkk.ee