13.09.2022 Zoom veebikeskkonnas
Korraldaja: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda
Jaotusmaterjalid
Kas Eestis küpsetatud sisu on trendinäitajaks kogu maailmale? | Taavi Lehari
Toitumiskäitumine Eestis | Hanna Alajõe
Taimsed ja hübriidalternatiivid lihale | Nesli Sözer
Taimsete liha-alternatiivide toitumisaspektid ja tarbijate suhtumine | Sirli Rosenvald
Infopäev toimub kell 14.00 – 16.30
Kas Eestis küpsetatud sisu on trendinäitajaks kogu maailmale? – Taavi Lehari, Agentuur La Ecwador loovjuht
Toitumiskäitumine Eestis – Hanna Alajõe, Tervise Arengu Instituudi toitumise valdkonna vanemspetsialist
Taimsed ja hübriidalternatiivid lihale – Nesli Sözer, tehnoloogiauuringute keskuse VTT (Soome) nutika ja jätkusuutliku toidutootmise professor (ettekanne inglise keeles, tõlkega)
Taimsete liha-alternatiivide toitumisaspektid ja tarbijate suhtumine – Sirli Rosenvald, TFTAK lihaalternatiivide suunajuht / sensoomika suunajuht
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.
Infopäev on tasuta ja sellest võivad osa võtta kõik huvitatud isikud. Osalemine on vähese tähtsusega abi (VTA), abisumma ühe osavõtja kohta arvutatakse osavõtjate lõpliku arvu järgi, kuid see ei ületa 400 eurot.
Ettevõtte esindajana osalejale on infopäev tasuta, kui ettevõttel on piisavalt vähese tähtsusega abi (VTA) jääki. Ettevõtja peab pidama tekkepõhist arvestust vähese tähtsustega abi (VTA) kasutamise üle. VTA vaba jääki saab kontrollida ka veebilehelt https://www.rahandusministeerium.ee/et/riigiabi.
Lisainfo: Triin Hallap, EPKK arendusnõunik, triin@epkk.ee, tel 5561 5149
Registreerimisega seotud tehniline teave: kairi.ringo@toiduteave.ee; tel: 50 63 428