Toiduainete funktsionaalsus – teave toiduainete lisandväärtuse loomiseks ja määramiseks

14.12.2017, Tartus, Tartu Teaduspark Riia mnt 181A

Korraldaja: BioCC OÜ (endine Tervisliku Piima Biotehnoloogiate Arenduskeskus OÜ)

Käsitletavad teemad: Heaolulised terviseprobleemid maailmas, mikroobide ja toitumise roll tervise säilitamisel; funktsionaalsed toidud, funktsionaalsete toidutoodete trendid maailmas; prebiootikumid, kiudained ja teised bioaktiivsed komponendid funktsionaalsete toodete loomiseks; probiootikumid (turg, perspektiivid, arendus).

Lae alla infopäeva materjalid

Päevakava

9.30-10.00 Kogunemine, registreerimine, hommikukohv

10.00 – 10.15 Sissejuhatus. Ene Tammsaar,  BioCC OÜ

10.15-11.30 Mikroobid ja funktsionaalsed tooted. Epp Songisepp, PhD

11.30-11.45 Kohvipaus

11.45-12.30  Mikroobid ja funktsionaalsed tooted. Epp Songisepp, PhD

12.30-13.30 Lõuna

13.30 – 15.30 Prebiootikumid ja teised komponendid funktsionaalsete toodete loomiseks.  Mihkel Zilmer, PhD

15.30-16.00 Arutelu, küsimustele vastamine

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse valdkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.

Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta. Infopäev on osalejatele tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud.

Info: Liina Sadam tel. 53097945;  liina.sadam@biocc.ee