MUUDATUS! INFOPÄEV TOIMUB VEEBIS
Toiduohutuse tagamise nõuded valdkonnas alustajatele, väikekäitlejale. Gluteenivabade toodete arendamine ning tootmise nõuded ja toiduohutus
15.06.2022 Zoom veebikeskkonnas
Korraldaja: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda
Jaotusmaterjalid
Gluteenivaba tootmise nõuded ja toiduohutus | Katre Trofimov
Gluteenivabade toodete arendamine | Sigrit Keerd
Infopäeva päevakava
10.00 – 11.15 Nõuded gluteenivabade toodete tootmiseks ning toiduohutus – Katre Trofimov, Eesti Tsöliaakia Selts
11.15 – 12.30 Gluteenivabade toodete tootmine ja arendamine ning mida selle juures silmas pidada – Sigrit Keerd, Eesti Tsöliaakia Selts
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.
Infopäev on tasuta ja sellest võivad osa võtta kõik huvitatud isikud.
Lisainformatsioon: Eneken Viks, 5552 9270; eneken@epkk.ee
Registreerimisega seotud tehniline teave: Kairi Ringo, kairi.ringo@toiduteave.ee; tel: 506 3428