Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

MUUDATUS! INFOPÄEV TOIMUB VEEBIS

Toiduohutuse tagamise nõuded valdkonnas alustajatele, väikekäitlejale. Gluteenivabade toodete arendamine ning tootmise nõuded ja toiduohutus

15.06.2022 Zoom veebikeskkonnas

Korraldaja: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda

Jaotusmaterjalid

Päevakava

Infopäeva päevakava

10.00 – 11.15 Nõuded gluteenivabade toodete tootmiseks ning toiduohutus – Katre Trofimov, Eesti Tsöliaakia Selts

11.15 – 12.30 Gluteenivabade toodete tootmine ja arendamine ning mida selle juures silmas pidada – Sigrit Keerd, Eesti Tsöliaakia Selts

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.

Infopäev on tasuta ja sellest võivad osa võtta kõik huvitatud isikud.

Lisainformatsioon: Eneken Viks, 5552 9270; eneken@epkk.ee

Registreerimisega seotud tehniline teave: Kairi Ringo, kairi.ringo@toiduteave.ee; tel: 506 3428