Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

19.04.2022 Zoom veebikeskkonnas

Korraldaja: EPKK

Infopäeval tutvustatakse erinevaid kvaliteedikavasid. Kirjeldadakse, kuidas töötatakse välja kvaliteedinõudeid, räägitakse kvaliteedikavade igapäevasest rakendamisest ning kasust nii tootjatele kui tarbijatele.

Jaotusmaterjalid

Päevakava

10.00 – 10.30 Läti toidukvaliteedikava “Green Spoon” – Juris Zinārs, Läti Põllumajandusministeerium/ sünkroontõlkega

10.30 – 11.30 Poola kvaliteetliha programm (Quality Meat Program, QMP) – Jerzy Wierzbicki, Poola Lihaveisekasvatajate Selts / sünkroontõlkega

11.30 – 12.20 Šotimaa sealiha kvaliteedikava (Quality Meat Scotland Pigs Assurance Scheme) – Andy McGowan, Šoti Seakasvatajate Ühistu / sünkroontõlkega

12.20 – 12.50 Austria toidukvaliteedikava, AMA kvaliteedimärk – Benedikt Fritz, AMA / sünkroontõlkega

 

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.

Infopäev on osalejale tasuta.

Lisainfo: Kaie Laaneväli-Vinokurov, EPKK tarneahela nõunik, kaie@epkk.ee; tel 600 9350 / Mob 53730600

Registreerimisega seotud tehniline teave: kairi.ringo@toiduteave.ee; tel: 50 63 428