Toiduohutuse tagamise nõuded valdkonnas alustajatele, väikekäitlejale
25.11.2022 veebis, Zoom-keskkonnas
Korraldaja: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda
Jaotusmaterjalid
Põllumajandus- ja Toiduameti tegevused | Triinu Allika
Enesekontrolliplaani koostamine ja järgimine ning hügieeninõuete täitmine väiketootja näitel | Mirjam Pikkmets
Ühistegevuse valdkonnad väikeettevõtluse edendamiseks | Kaie Laaneväli-Vinokurov
Hea hügieenitava juhendid:
http://epkk.ee/heatavajuhend/piimatootleja/
http://epkk.ee/heatavajuhend/pagarikoda/
http://epkk.ee/heatavajuhend/pktootleja/
Päevakava
10.00 – 10.45 Põllumajandus- ja Toiduameti tegevused – järelevalve ja nõustamine. Mille vastu kõige enam eksitakse ja kuidas vigu vältida? Hea hügieenitava, kui abimaterjal nõuete täitmisel
Triinu Allika, Põllumajandus- ja Toiduameti toiduosakonna peaspetsialist
10.45 – 11.15 Enesekontrolliplaani koostamine ja järgimine ning hügieeninõuete täitmine väiketootja näitel
Mirjam Pikkmets, Talumeiereide Liidu juht
11.15 – 12.15 Ühistegevuse valdkonnad väikeettevõtluse edendamiseks
Kaie Laaneväli-Vinokurov, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja tarneahela nõunik
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.
Infopäev on tasuta ja sellest võivad osa võtta kõik huvitatud isikud.