Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Eesti Maaülikool pakub teisel poolaastal nii traditsioonilisi kui ka täiesti uusi tasuta koolitusi.   Planeeritud on järgnevad koolitused, mis toimuvad maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton keskkonnas. Koolitused on sihtrühma kuulujale tasuta. Registreerumine on avatud!

Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste. 29.-31. august 2022 – grupp täitunud

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7965&id_ay_toimumine=18990&systeemi_seaded=3,1,12,1,

Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis. 16. september 2022

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7963&id_ay_toimumine=18987&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C

Toiduhügieen ja -ohutus, algaste. 7. oktoober 2022

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7722&id_ay_toimumine=18985&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C

Keemilised ohud toidus. 11. oktoober 2022

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=11802&id_ay_toimumine=19044&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C

Listeria monocytogenes ja Salmonella spp. toidupatogeenina. 14. oktoober 2022

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=13442&id_ay_toimumine=19027&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C

Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine. 4. november 2022

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=9682&id_ay_toimumine=18988&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C

Taimede endogeensed toidu- ja söödamürgid. 8. november 2022

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=12162&id_ay_toimumine=19046&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C

“Kõlblik kuni” või “Parim enne”. 18. november 2022

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=13443&id_ay_toimumine=19028&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C

Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel. 2. detsember 2022

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=8662&id_ay_toimumine=18989&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C

Lisaained toidus. 6. detsember 2022

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=12002&id_ay_toimumine=19045&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C

Tootmishügieeni tagamine toidu käitlemisel. 9. detsember 2022

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=12962&id_ay_toimumine=19005&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C

Toidutööstuse tootmisjääkide väärindamine. 16. detsember 2022

Täpsem teave ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=13602&id_ay_toimumine=19205&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C