• Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat
  • Meist
    • Tutvustus
    • Osalejad
    • Tegevuskava
    • Aruanne
  • Uudised
  • Sündmused
    • Infopäevad
    • Koolitused
    • Konverentsid
    • Toimunud infopäevad
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
    • Toimunud koolitused
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
  • Väljaanded
    • Bioloogiline ohutus
    • Keemiline ohutus
    • Märgistamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
  • Salvestused
  • Toiduohutus
    • Bioloogiline ohutus
      • Toiduhügieen
      • Toidu säilitamine
      • Toidu mikrobioloogia
    • Keemiline ohutus
      • Saasteained
      • Lisaained
      • Toiduga kokkupuutuvad materjalid
    • Märgistamine
      • Märgistamise nõuded
      • Toitumisalane teave
      • Väited
      • Toidugruppide erinõuded
      • Päritolu esitamine
    • Toiduhügieen ja enesekontroll
    • Tehnoloogiad
    • Toidugrupid
    • Varia
      • Kasulikke linke
      • Maablogi
      • EFSA info
Märgistamise käsiraamat
  • Sool, seleen, jood – kui palju neid peaks tarbima?
    Avaldatud 2023-01-05
  • Ära kõrveta pühade ajal toitu üle!
    Avaldatud 2022-12-23
  • Magusaine stevioolglükosiidid (E 960a−960d) ehk tavakeeles steevia
    Avaldatud 2022-12-01
  • Piim ja piimatooted – mis on mis?
    Avaldatud 2022-11-29
  • Musta pässikut sisaldavate toodete ohutuse uuringu tulemused
    Avaldatud 2022-11-08
  • Kvaliteedikava märgis annab infot eriomadustega toote kohta
    Avaldatud 2022-10-29
  • Eesti toidu kuu: kuidas on eestlaste toidulaud viimastel kümnenditel muutunud
    Avaldatud 2022-09-19
  • Suitsutatud või suitsumaitseline toit – mida valida?
    Avaldatud 2022-09-16
  • Teadlased aitavad tagada ohutu toidu
    Avaldatud 2022-06-07
  • Mahlatooted – mis on mis?
    Avaldatud 2022-04-28
  • Rohepöördele aitavad kaasa tarbija valikud poes
    Avaldatud 2022-04-14
  • Taimekaitsevahendid – mis, miks, kuidas
    Avaldatud 2022-04-06
  • Otsetoetuste baasnõuete mõju põllumajandusettevõtetele
    Avaldatud 2022-02-09
  • Uuest aastast tulevad uued mahepõllumajanduse nõuded
    Avaldatud 2021-12-27
  • Mida räägib sulle toidu nimetus?
    Avaldatud 2021-12-15
  • Toiduohutuse tagamise arengust viimastel aastakümnetel
    Avaldatud 2021-08-18
  • Titaandioksiid toidu lisaainena kasutamine plaanitakse keelata
    Avaldatud 2021-06-17
  • Lõviosa Euroopas tarbitavast toidust on pestitsiidivaba
    Avaldatud 2021-04-14
  • Valdav osa Euroopa Liidus tarbitavast toidust on pestitsiidijääkidest vaba
    Avaldatud 2020-04-17

PROGRAMMI VIIVAD ELLU

Copyright © 2023 Toiduliit. Kõik õigused on kaitstud.

Privaatsustingimused