Maaeluministeerium soovib kujundada meetmeid, millega toetada toidutööstust toidu koostise muutmisel läbi uuenduste ja investeeringute. Sellega seoses kutsub ministeerium toidutööstusi osalema Eesti toidupoliitika labori korraldataval toidu reformuleerimise seminaril. Teema on oluline, kuna toidu koostise muutmine ehk reformuleerimine soola, suhkrute ja küllastunud rasvhapete vähendamiseks on üks võimalusi toitumisega seotud mittenakkushaiguste, ülekaalulisuse ja rasvumise kasvu pidurdamiseks. Seminari eesmärgiks on jagada asjakohast teavet ja kaardistada ettevõtete vajadusi.

Seminar toimub 3. septembril Maaeluministeeriumi suures saalis (Lai tn 39/41, Tallinn), kell 10.00–15.00.

Täpsem info ja registreerimine https://www.agri.ee/et/milline-toit-on-taldrikul-aastal-2030