Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Eesti Maaülikool korraldab ka käesoleval aastal tasuta  täienduskoolitusi toiduhügieeni ja enesekontrolli teemadel. 

Registreerumine esimesel poolaastal toimuvatele koolitustele on avatud.

Koolitused toimuvad:

01.02.2019 „Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel“

15.02.2019 „Toidu säilitamisnõuete määramine“

01.03.2019  „Listeria monocytogenes toidupatogeenina”

22.03.2019 „Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis“

29.03.2019 „Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus“

10.-12.04.2019 „Toiduhügieen ja –ohutus, keskaste“

10.05.2019 „Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine“

Täpsema info koolituste sisu ja läbiviijate kohta leiate koolituste rubriigist. Registreerumine täienduskoolitustele toimub Eesti Maaülikooli avatud ülikooli kaudu. Täpne registreerumise link on toodud iga koolituse juures.