Alanud on registreerumine Eesti Maaülikooli 2021. aasta esimesel poolaastal toimuvatele koolitustele:
- „Toidupatogeenid“ (22. jaanuar 2021)
- „Toiduhügieen ja -ohutus, algaste“ (29. jaanuar 2021)
- „Toidu säilitamisnõuete määramine“ (19. veebruar 2021)
- „Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis“ (26. veebruar 2021)
- „Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus“ (12. märts 2021)
- „Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine“ (19. märts 2021)
- „Listeria monocytogenes toidupatogeenina“ (26. märts 2021)
- „Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste“ (21.-23. aprill 2021)
- „Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel“ (7. mai 2021)
Soovitud koolitustele saab registreeruda ka SIIT
Kõik infokirjas loetletud täienduskoolitused on hetkel kavandatud toimuma maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton keskkonnas.
Täienduskoolitused on sihtrühma kuulujatele tasuta (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud).
Täienduskoolituse sihtrühmaks on:
– põllumajandustoodete töötlemise või turustamisega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja ning eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja;
– põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemise sh toidu valmistamise või töötlemisega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja ning eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja;
– toidu valmistamise või töötlemisega tegelev avalik-õigusliku juriidilise isiku juhtorgani liige või töötaja;
– põllumajandustootjate valdkonda teenindavad isikud (nt kokkuostuga tegelevate ettevõtete töötajad);
– isikud (FIE-d või ettevõtte esindajad), kes koguvad teadmisi uue tegevusvaldkonna kohta;
– põllumajanduslike esindus- ja erialaorganisatsioonide (MTÜ-d, mille liikmeteks on põllumajandussaaduste töötlejad) juhatuse liikmed ja töötajad.