Eesti Maaülikool on avaldanud täienduskoolituste ajakava selle aasta sügis-talveks. Lisaks tavapärastele koolitustele viib EMÜ läbi ka kaks infopäeva uutel teemadel. Planeeritud on järgnevad koolitused ja infopäevad, mis toimuvad maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton keskkonnas.
Toidupatogeenid, 1. oktoober 2021, registreerumine avatud
„Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis“ 8. oktoober 2021. Täpsem info ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7963&id_ay_toimumine=17607&systeemi_seaded=3,1,12,1,
„Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine“ 29. oktoober 2021. Täpsem info ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=9682&id_ay_toimumine=17609&systeemi_seaded=3,1,12,1,
„Toiduhügieen ja -ohutus, algaste“ 2. november 2021. Täpsem info ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7722&id_ay_toimumine=17668&systeemi_seaded=3,1,12,1,
„Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel“ 12. november 2021. Täpsem info ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=8662&id_ay_toimumine=17666&systeemi_seaded=3,1,12,1,
„Salmonella spp toidupatogeenina“ 19. november 2021. Täpsem info ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=12502&id_ay_toimumine=17684&systeemi_seaded=3,1,12,1,
„Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste“ 7.-9. detsember 2021. Täpsem info ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7965&id_ay_toimumine=17670&systeemi_seaded=3,1,12,1,
Infopäev: Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes, 2. detsember 2021
Infopäev: Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttes, 17. detsember 2021