5.Tasakaalustatud toitumise konverents: Toitumisest – lihtsalt!

Eesti Toiduainetööstuse Liidu korraldatav tasakaalustatud toitumise konverents leiab taas aset ja sellel aastal 10. juunil. Konverents toimub hübriidvormis, Hestia Euroopa Hotelli konverentsiruumist tehakse veebiülekanne. Osalemine konverentsil on kõigile TASUTA, aga vajalik on eelregistreerimine SIIN<https://docs.google.com/forms/d/19kxC6EXpXTVZ13l_1YiAJw-VB-3xPaibtSlBxTXH3Og/edit>

9:30 – 10:00      Registreerumine veebis ja hommikukohv

I sessioon: Toitumisest 10:00 – 10:10   

Sissejuhatus 10:10 – 10:50   

Ülevaade õpilaste kasvu uuringust

Eha Nurk Tervise Arengu Instituudi juhtivteadur

10:50 – 11:30    Kuidas on tarbijate ostuotsused Covidi ajal muutunud?

Erlend Villems uuringufirma NielsenIQ Eesti ärijuht

11:30 – 12:00    Söömise mõju jätkusuutlikkusele, sh keskkonnale

Hanna Alajõe Tervise Arengu Instituudi toitumise ja liikumise valdkonna vanemspetsialist

12:00 – 12:30    Koolitoidu rahulolu uuring

Aaro Lode Baltic Restaurants Estonia AS-i tegevjuht

12:30 – 12:35    I sessiooni kokkuvõte

12:35 – 13:15    Lõuna

II sessioon: Toidust ja kommunikatsioonist

13:15 – 14:00    Kuidas on muutunud info liikumine ja milliseid kanaleid tarbijad eelistavad ja usuvad?                            

Kristian Koll meediaagentuuri Mediabroker strateeg

14:00 – 14:30    Ülevaade Eesti elanike soola tarbimise uuringust                            

Anu Aaspõllu Tervisearengu Instituudi toitumisuuringute osakonna vanemteadur

14:30 – 15:10    Toodete reformuleerimisest toidutööstuste näidetel

Siiri Vare Orkla Eesti AS turundusjuht

Meelis Laande Atria Eesti AS müügi- ja turundusdirektor

15:10 – 15:30     Arutelu ja päeva kokkuvõte

Päevakava leiate ka siit

Osalemine konverentsil on kõigile TASUTA, aga vajalik on eelregistreerimine SIIN<https://docs.google.com/forms/d/19kxC6EXpXTVZ13l_1YiAJw-VB-3xPaibtSlBxTXH3Og/edit>