Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

2018 tegevuskava

Infopäevad:

  • Piima ja piimatoodete ohutust mõjutavad tegurid
  • Toiduainete mikrobioloogia
  • Toiduainete koostise muutumisega seotud aspektid (reformuleerimine)
  • Keemilised riskid toidus
  • Toidualase teabe esitamine
  • Toiduohutuse õigusaktid
  • Väikekäitlejatele hea hügieenitava juhendite (piimatöötlejad, pagarid) tutvustus
  • Toidu tootmisel kasutatavad tehnoloogilised ained. Transrasvhapped ja nende vähendamise võimalused.

Konverents:

  • Toiduohutusest tarneahelas: ohtudest ja riskidest põllult lauale

Teabematerjalid:

  • Toiduohutuse nõuded toidu vedamisel (loomne toit)
  • Kokkuvõte toidupatogeenidest, nende ohtlikkusest, kasvuparameetritest jms
  • Listeria monocytogenes toidupatogeenina
  • Juhis trükitud kartongmaterjali kohta
  • Toidu jälgitavus ja ohtlikust toidust teavitamine
  • Toidu keemilised ohud
  • Allergeeniohje
  • Toitumisalase teabe esitamine
  • Allergeenide esitamine toidualases teabes

Käsiraamatud:

  • Hea hügieenitava käsiraamatud järgmistel teemadel: liha töötlemine; eraelamus toidu valmistamine. Võrguväljaanded.
  • Käsiraamatu „Tera- ja kaunviljade ning õlikultuuride töötlemine“ uuendamine. Võrguväljaanne

Täienduskoolitused:

  • Toiduhügieen ja -ohutus, algaste, 6 akadeemilist tundi
  • Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste, 24 akadeemilist tundi
  • Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis, 6 akadeemilist tundi
  • Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine, 12 akadeemilist tundi
  • Toidu säilitamisnõuete määramine, 6 akadeemilist tundi
  • Toiduhügieen ja enesekontroll väikeettevõttes/ eraelamus toidu valmistamisel, 6 akadeemilist tundi
  • Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus, 6 akadeemilist tundi

 

 

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!