Infopäevad:
- Keemilised riskid toidus
- Toiduohutuse õigusaktid
- Toidualase teabe esitamine
- Mikrobioloogilised ohud väikekäitlejate tootmisprotsessis, proovide võtmine analüüsimiseks
- Proovide võtmine mikrobioloogilisteks analüüsideks ja analüüside teostamine
- Väikekäitlejatele hea hügieenitava juhendite tutvustus
- Toidu lisaained
- Toiduohutuse juhtimis/kvaliteedisüsteemid
- Toiduohutuse juhtimis/kvaliteedisüsteemide auditeerimine
Konverents:
- Toiduohutuse aktuaalsetel teemadel
Täienduskoolitused:
- Toiduhügieen ja -ohutus, algaste, 6 akadeemilist tundi
- Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste, 24 akadeemilist tundi
- Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis, 6 akadeemilist tundi
- Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine, 6 akadeemilist tundi
- Toidu säilitamisnõuete määramine, 6 akadeemilist tundi
- Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel, 6 akadeemilist tundi
- Toidupatogeenid, 6 akadeemilist tundi
- Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus, 6 akadeemilist tundi
Teabematerjalid:
- Toidu jälgitavus ja ohtlikust toidust teavitamine
- Toidu keemilised ohud
- Toitumis- ja tervisealaste väidete esitamine
- Nõuded munade tootmisele, käitlemisele ja turustamisele
- Taimsete õlidega seotud keemilised riskid (eruukhape, 3-MCPD estrid, glütsidüülestrid jms)
- Polüaromaatsed süsivesinikud ja nende vähendamise võimalused (vene keeles)
- Toidus kasutatavad söödavad õied
- Noroviirused
- A-hepatiidi viirus
- Toiduga kokkupuutuvad materjalid – Vastavusdeklaratsioon. Materjalide eesmärgipärane kasutamine
- Märgistusel kasutatavad toidu nimetused. Mis on mis? – Piimatooted. Mahlatooted. Veed
Videofilmid:
- Toiduhügieeni põhireeglid, 5 tk
- Ulukite käitlemine, 2 tk
Käsiraamatud (võrguväljaanded):
- Toidu märgistamise nõuded
- Säilitamisnõuete määramine ning kestvuskatsete tegemine
- Hea hügieenitava „Liha töötlemine“
- Hea hügieenitava „Tapale suunatavate loomade ja lindude puhtus“
- Käsiraamatu „Abiks väikekäitlejale. Piim ja piima töötlemine“ uuendamine
- Käsiraamatu „Abiks mahepõllumajandussaaduste väikekäitlejale. Liha töötlemine“ uuendamine