Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab XIX Toiduainetööstuse Aastakonverentsi „Kuidas säilitada konkurentsivõime?“

Aeg:  23. aprill 2025 kell 10:00-16:45

Koht: veebis ja Radisson Blu Olümpia hotellis Tallinnas

Osalustasu nii kohapeal kui veebis osalemisel: 45 EUR + km, v.a. personaalselt tasuta kutsutud.

Registreerumine SIIT LINGILT

Palume konverentsile registreeruda hiljemalt  14. aprilliks kl 12:00.

Registreeringut saab TASUTA tühistada kuni 9. aprillini. Peale seda rakendub tühistustasu 100 EUR + km/osaleja.

Lisateave: Liina Laineveer, Eesti Toiduainetööstuse Liit, +372 6 484 978 liina.laineveer@toiduliit.ee

Päevakava

Soovi korral laadi päevakava alla SIIT

9.00 – 10.00           Registreerimine, hommikukohv
10.00 – 10.05          Sissejuhatus – Sirje Potisepp (Toiduliidu juhataja)
10.05 – 10.15        Pöördumine – Veljo Ipits (Toiduliidu volikogu esimees)
   
I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND
Moderaator: Sirje Potisepp
10.15 – 11.00 Eesti toiduainetööstus rahvusvahelises võrdluses – Raul Eamets (majandusteadlane)
11.00 – 11.30    Teooria ja praktika – kuidas efektiivsust saavutada? – Joosep Sõnajalg (Relex Solutions kliendikogemuse juht), Martin Küüsmaa (Maag Food AS äriarenduse, planeerimise, kvaliteedi ja keskkonna direktor)
11.30 – 11.55      Kogemuslugu: kuidas Eesti toitu maailma müüa – Alo Süvari (Scanola Baltic AS müügidirektor)
11.55 – 12.00          I sessiooni kokkuvõte
12.00 – 12.55         Lõuna, fuajees toodete degusteerimised
   
II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID
Moderaator: Sirje Potisepp
13.00 – 14.10    “Eesti Parim Toiduaine 2025” väljakuulutamine, võitjate autasustamine
Tseremoonial osaleb regionaalminister ja Vabariigi Presidendi abikaasa Sirje Karis
14.10 – 14.40 Inimese tarbimispsühholoogiast – Ivar Soone (majandusteadlane ja käitumispsühholoog)
14.40 – 15.00 Tervislik paus, toodete degusteerimine
15.00 – 15.30  Kuidas peatada Eesti rahvusvahelise konkurentsivõime langus? – Peeter Raudsepp (Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor)
15.30 – 16.30       Diskussioonivoor: Kelle asi on Eesti toidutööstuse konkurentsivõime?
Moderaator: Katre Kõvask – Aasta Tööstur 2024
Osalejad: Ahti Kuningas (MKM kantsler), Jaanus Vihand (A.Le Coq), Anne Mere (Fazer Baltic), Ragnar Kõiv (Eesti Pagar)
16.30 – 16.45         Lõppsõna ja kokkuvõte
Järgneb EPT vastuvõtt banketisaalis

* korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel programmi muudatusi

Osalustasu: 45 EUR + km, v.a. personaalselt tasuta kutsutud.

Konverents viiakse läbi „Põllumajanduslike teadmiste ja innovatsiooni süsteemi“ ehk AKIS raames.

 

 

 

 

Kaasrahastanud  Euroopa Liit.

 

 

 

Lisateave: Liina Laineveer, Eesti Toiduainetööstuse Liit, Tel. +372 6 484 978, liina.laineveer@toiduliit.ee