Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab XIX Toiduainetööstuse Aastakonverentsi „Kuidas säilitada konkurentsivõime?“
Aeg: 23. aprill 2025 kell 10:00-16:45
Koht: veebis ja Radisson Blu Olümpia hotellis Tallinnas
Osalustasu nii kohapeal kui veebis osalemisel: 45 EUR + km, v.a. personaalselt tasuta kutsutud.
Registreerumine SIIT LINGILT
Palume konverentsile registreeruda hiljemalt 14. aprilliks kl 12:00.
Registreeringut saab TASUTA tühistada kuni 9. aprillini. Peale seda rakendub tühistustasu 100 EUR + km/osaleja.
Lisateave: Liina Laineveer, Eesti Toiduainetööstuse Liit, +372 6 484 978 liina.laineveer@toiduliit.ee
Päevakava
Soovi korral laadi päevakava alla SIIT
9.00 – 10.00 | Registreerimine, hommikukohv |
10.00 – 10.05 | Sissejuhatus – Sirje Potisepp (Toiduliidu juhataja) |
10.05 – 10.15 | Pöördumine – Veljo Ipits (Toiduliidu volikogu esimees) |
I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND | |
Moderaator: Sirje Potisepp | |
10.15 – 11.00 | Eesti toiduainetööstus rahvusvahelises võrdluses – Raul Eamets (majandusteadlane) |
11.00 – 11.30 | Teooria ja praktika – kuidas efektiivsust saavutada? – Joosep Sõnajalg (Relex Solutions kliendikogemuse juht), Martin Küüsmaa (Maag Food AS äriarenduse, planeerimise, kvaliteedi ja keskkonna direktor) |
11.30 – 11.55 | Kogemuslugu: kuidas Eesti toitu maailma müüa – Alo Süvari (Scanola Baltic AS müügidirektor) |
11.55 – 12.00 | I sessiooni kokkuvõte |
12.00 – 12.55 | Lõuna, fuajees toodete degusteerimised |
II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID | |
Moderaator: Sirje Potisepp | |
13.00 – 14.10 | “Eesti Parim Toiduaine 2025” väljakuulutamine, võitjate autasustamine Tseremoonial osaleb regionaalminister ja Vabariigi Presidendi abikaasa Sirje Karis |
14.10 – 14.40 | Inimese tarbimispsühholoogiast – Ivar Soone (majandusteadlane ja käitumispsühholoog) |
14.40 – 15.00 | Tervislik paus, toodete degusteerimine |
15.00 – 15.30 | Kuidas peatada Eesti rahvusvahelise konkurentsivõime langus? – Peeter Raudsepp (Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor) |
15.30 – 16.30 | Diskussioonivoor: Kelle asi on Eesti toidutööstuse konkurentsivõime? Moderaator: Katre Kõvask – Aasta Tööstur 2024 Osalejad: Ahti Kuningas (MKM kantsler), Jaanus Vihand (A.Le Coq), Anne Mere (Fazer Baltic), Ragnar Kõiv (Eesti Pagar) |
16.30 – 16.45 | Lõppsõna ja kokkuvõte |
Järgneb EPT vastuvõtt banketisaalis |
* korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel programmi muudatusi
Osalustasu: 45 EUR + km, v.a. personaalselt tasuta kutsutud.
Konverents viiakse läbi „Põllumajanduslike teadmiste ja innovatsiooni süsteemi“ ehk AKIS raames.
Lisateave: Liina Laineveer, Eesti Toiduainetööstuse Liit, Tel. +372 6 484 978, liina.laineveer@toiduliit.ee