Uudised
Veebiseminar-vestlus professor Mihkel Zilmeriga
Vestlus toimub põllumajanduse aastanäituse EPA2022 raames. Ülekannet saab jälgida pollumajandus.ee lehel.
Uued koolitused toidu keemilistest ohtudest
Pakume uusi toidu keemilise ohutuse erinevatele aspektidele keskenduvaid koolitusi, mida viib läbi EMÜ toksikoloogia professor Tõnu Püssa. Esimene koolitus juba 11. oktoobril.
Seminar rahvusvahelisel toiduraiskamise vähendamise päeval
29. septembril, rahvusvahelisel toidukao ja -raiskamise vähendamise päeval, korraldas Keskkonnaministeerium seminari “Austa toitu jäägitult!”. Räägiti toidu raiskamisest, sellega kaasnevast ressursikulust ja keskkonnamõjust ning arutleti toidu päästmise ja jagamise võimaluste üle.
Koolitused sügishooajal
Maaülikool pakub teisel poolaastal nii traditsioonilisi kui ka täiesti uusi tasuta koolitusi. Registreerumine avatud!
Ilmus teabematerjal akrüülamiidist toidus
Teabematerjalis on antud ülevaade akrüülamiidi tekkest ja esinemisest toidus, sellega seotud terviseriskidest ning akrüülamiidisisalduse vähendamise võimalustest nii tööstuslikes tingimustes kui ka koduse toiduvalmistamise käigus.
Tasakaalustatud toitumise konverents
Toiduainetööstuse Liidu korraldatav 5. Tasakaalustatud toitumise konverents leiab sellel aastal aset 10. juunil. Konverents toimub hübriidvormis, Hestia Euroopa Hotelli konverentsiruumist Tallinnas tehakse veebiülekanne.