Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Lisaks tavapärastele toidu hügieeni, ohutuse, enesekontrolli  ja mikrobioloogia teemalistele koolitustele pakub maaülikool 2022. aasta teisel poolaastal ka toidu keemilise ohutuse erinevatele aspektidele keskenduvaid koolitusi, mida viib läbi hinnatud lektor, EMÜ toksikoloogia professor Tõnu Püssa. Plaanis on järgnevad koolitused, millele saab registreeruda maaülikooli veebilehe kaudu. Üksikud kohad on veel saadaval!

Keemilised ohud toidus 11. oktoober 2022

https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=11802&id_ay_toimumine=19044&systeemi_seaded=3%2C1%2C12%2C1%2C

Taimede endogeensed toidu- ja söödamürgid 8. november 2022

https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=12162&id_ay_toimumine=19046&systeemi_seaded=3

Lisaained toidus 6. detsember 2022

https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=12002&id_ay_toimumine=19045&systeemi_seaded=3