Detsembris alustasime uue veebiseminaride lühiformaadiga. Lühikeste seminaride eesmärk on tutvustada mõnd hetkel olulist toidu või toidu ohutuse teemat. Kõik seminarid salvestatakse ja salvestused avaldatakse lehel https://toiduteave.ee/salvestused/ , kust leiab ka muid salvestatud loenguid.
Praeguseks on toimunud 3 veebiseminari:
10. detsembril rääkis AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse teadur ja suunajuht Rain Kuldjärv teemal “Toidu tervisemõjuga seotud teadusuuringud”.
15. detsembril toimus Eesti Maaülikooli prof Mati Roasto loeng teemal „Biokirmed toidutootmise keskkonnas“.
16. detsembril tutvustasid Kristi Lember ja Katrin Lõhmus Maaeluministeeriumist toidu raiskamise vähendamise innovatsiooniprogrammi raames tehtud töö tulemusi ning juba tehtud ja võimalikke edasisi samme toidu säilimisaja märkimise muutmisel.