piimatooted, juust

OÜ Tervisliku Piima Biotehnoloogiate Arenduskeskus korraldab Tartu teaduspargis 30. augustil 2017. a infopäeva teemal „Piima ja piimatoodete ohutust mõjutavad tegurid“.

 

 

Infopäeval käsitletakse nii toorpiima kvaliteeti ja ohutust mõjutavaid tegureid kui ka piimatoodetes esinevaid keemilisi ohte ning nende kvaliteeti ja ohutust mõjutavaid füüsikalisi tegureid. Eraldi räägitakse hapupiimatoodete, või ja juustu soolamisest ja soola mõjust toodetele.

Infopäev on sihtrühmale tasuta. Infopäeva peamiseks sihtrühmaks on piimatootjad, kes oma piimast ka ise tooteid valmistavad või soovivad seda tegema hakata. Osaleda võivad ka üksnes piimatoodete töötlemisega tegelevad füüsilised isikud ja ettevõtted.

Täpsem info on leitav infopäevade rubriigist.