2017 tegevuskava
- Toiduainete funktsionaalsus (teave toiduainete lisandväärtuse loomiseks ja määramiseks)
- Piima ja piimatoodete ohutust mõjutavad tegurid
- Ettevõtete laboritöötajatele suunatud infopäev (sh õiged võtted mikrobioloogiliste analüüside tegemisel)
- Toiduainete koostise muutumisega seotud aspektid (reformuleerimine)
- Keemilised riskid toidus
- Toidualase teabe esitamine
- Toiduohutuse õigusaktid
- Toiduohutuse aktuaalsetest teemadest
- Toiduohutuse nõuded toidu vedamisel
- Juustude soolamise mõju juustude kvaliteedile ja mikrofloorale
- Tsüanuurhape piimas ja piimatoodetes
- Toiduainete mikrobioloogiliste analüüside teostamine
- Toidualase teabe esitamise põhitõed
- Toidutööstuse seadmete pesemine ja desinfitseerimine
- 3 hea hügieenitava käsiraamatut järgmistel teemadel: puu- ja köögivili; pagari- ja kondiitritooted; piim. Võrguväljaanded
- Säilitamisnõuete määramine ning kestvuskatsete tegemine. Võrguväljaanne
- Toiduhügieen ja -ohutus, algaste, 6 akadeemilist tundi
- Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste, 24 akadeemilist tundi
- Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis, 6 akadeemilist tundi
- Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine, 12 akadeemilist tundi
- Toidu säilitamisnõuete määramine, 6 akadeemilist tundi
- Toiduhügieen ja enesekontroll väikeettevõttes/ eraleamus toidu valmistamisel, 6 akadeemilist tundi
- Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus, 6 akadeemilist tundi