Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      2017 tegevuskava

      Infopäevad:

      • Toiduainete funktsionaalsus (teave toiduainete lisandväärtuse loomiseks ja määramiseks)
      • Piima ja piimatoodete ohutust mõjutavad tegurid
      • Ettevõtete laboritöötajatele suunatud infopäev (sh õiged võtted mikrobioloogiliste analüüside tegemisel)
      • Toiduainete koostise muutumisega seotud aspektid (reformuleerimine)
      • Keemilised riskid toidus
      • Toidualase teabe esitamine
      • Toiduohutuse õigusaktid

      Konverents:

      • Toiduohutuse aktuaalsetest teemadest

      Teabematerjalid:

      • Toiduohutuse nõuded toidu vedamisel
      • Juustude soolamise mõju juustude kvaliteedile ja mikrofloorale
      • Tsüanuurhape piimas ja piimatoodetes
      • Toiduainete mikrobioloogiliste analüüside teostamine
      • Toidualase teabe esitamise põhitõed
      • Toidutööstuse seadmete pesemine ja desinfitseerimine

      Käsiraamatud:

      • 3 hea hügieenitava käsiraamatut järgmistel teemadel: puu- ja köögivili; pagari- ja kondiitritooted; piim. Võrguväljaanded
      • Säilitamisnõuete määramine ning kestvuskatsete tegemine. Võrguväljaanne

      Täienduskoolitused:

      • Toiduhügieen ja -ohutus, algaste, 6 akadeemilist tundi
      • Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste, 24 akadeemilist tundi
      • Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis, 6 akadeemilist tundi
      • Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine, 12 akadeemilist tundi
      • Toidu säilitamisnõuete määramine, 6 akadeemilist tundi
      • Toiduhügieen ja enesekontroll väikeettevõttes/ eraleamus toidu valmistamisel, 6 akadeemilist tundi
      • Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus, 6 akadeemilist tundi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!