Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

2017 tegevuskava

Infopäevad:

  • Toiduainete funktsionaalsus (teave toiduainete lisandväärtuse loomiseks ja määramiseks)
  • Piima ja piimatoodete ohutust mõjutavad tegurid
  • Ettevõtete laboritöötajatele suunatud infopäev (sh õiged võtted mikrobioloogiliste analüüside tegemisel)
  • Toiduainete koostise muutumisega seotud aspektid (reformuleerimine)
  • Keemilised riskid toidus
  • Toidualase teabe esitamine
  • Toiduohutuse õigusaktid

Konverents:

  • Toiduohutuse aktuaalsetest teemadest

Teabematerjalid:

  • Toiduohutuse nõuded toidu vedamisel
  • Juustude soolamise mõju juustude kvaliteedile ja mikrofloorale
  • Tsüanuurhape piimas ja piimatoodetes
  • Toiduainete mikrobioloogiliste analüüside teostamine
  • Toidualase teabe esitamise põhitõed
  • Toidutööstuse seadmete pesemine ja desinfitseerimine

Käsiraamatud:

  • 3 hea hügieenitava käsiraamatut järgmistel teemadel: puu- ja köögivili; pagari- ja kondiitritooted; piim. Võrguväljaanded
  • Säilitamisnõuete määramine ning kestvuskatsete tegemine. Võrguväljaanne

Täienduskoolitused:

  • Toiduhügieen ja -ohutus, algaste, 6 akadeemilist tundi
  • Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste, 24 akadeemilist tundi
  • Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis, 6 akadeemilist tundi
  • Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine, 12 akadeemilist tundi
  • Toidu säilitamisnõuete määramine, 6 akadeemilist tundi
  • Toiduhügieen ja enesekontroll väikeettevõttes/ eraleamus toidu valmistamisel, 6 akadeemilist tundi
  • Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus, 6 akadeemilist tundi

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!