Uudised
Uued teabematerjalid
Trükisena ja veebifailina on ilmunud “Salmonella spp. toidupatogeenina” ning “Toitumis- ja tervisealaste väidete esitamine”.
Video: Uluki esmatöötlemine pärast küttimist
Millised toimingud tuleb teha, et uluki saaks nõuetekohaselt lihatööstusele või kokkuostjale üle anda.
Akrüülamiidi määruse juhenddokument
Maaeluministeerium avaldas Eesti riigisisese juhenddokumendi akrüülamiidi määruse (EL) 2017/2158 rakendamiseks.
Parim enne või kõlblik kuni?
Avaldati käitlejatele mõeldud toidu märgistamise juhend. Maaeluministeeriumi PRESSITEADE 15.03.2021
Veebiseminar “Nutika toidu päev”
Eesti Teadusagentuur, Eesti Toiduainetööstuse Liit ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldavad veebiseminari, mis toimub 9. aprillil kell 10:00 – 14:00.
Mikrobioloogia infopäevad
BioCC OÜ korraldab sellel poolaastal 4 veebipõhist mikrobioloogia-alast infopäeva, kus käsitletakse erinevaid tootegruppe.