Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Uudised

      Seminar rahvusvahelisel toiduraiskamise vähendamise päeval

      29. septembril, rahvusvahelisel toidukao ja -raiskamise vähendamise päeval, korraldas Keskkonnaministeerium seminari “Austa toitu jäägitult!”. Räägiti toidu raiskamisest, sellega kaasnevast ressursikulust ja keskkonnamõjust ning arutleti toidu päästmise ja jagamise võimaluste üle.

      Loe edasi

      Koolitused sügishooajal

      Maaülikool pakub teisel poolaastal nii traditsioonilisi kui ka täiesti uusi tasuta koolitusi. Registreerumine avatud!

      Loe edasi

      Ilmus teabematerjal akrüülamiidist toidus

      Teabematerjalis on antud ülevaade akrüülamiidi tekkest ja esinemisest toidus, sellega seotud terviseriskidest ning akrüülamiidisisalduse vähendamise võimalustest nii tööstuslikes tingimustes kui ka koduse toiduvalmistamise käigus. 

      Loe edasi

      Tasakaalustatud toitumise konverents

      Toiduainetööstuse Liidu korraldatav 5. Tasakaalustatud toitumise konverents leiab sellel aastal aset 10. juunil. Konverents toimub hübriidvormis, Hestia Euroopa Hotelli konverentsiruumist Tallinnas tehakse veebiülekanne.

      Loe edasi

      Uued koolitused toidu keemilistest ohtudest

      Lisaks tavapärastele koolitustele pakub maaülikool 2022. aasta teisel poolaastal toidu keemilise ohutuse erinevatele aspektidele keskenduvaid koolitusi, mida viib läbi EMÜ toksikoloogia professor Tõnu Püssa.

      Loe edasi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!