Toimunud koolitused aastal 2022
Täienduskoolitus 16.12.2022 veebis: Toidutööstuse tootmisjääkide väärindamine
Täienduskoolitus 09.12.2022 veebis: Tootmishügieeni tagamine toidu käitlemisel
Täienduskoolitus 06.12.2022 veebis: Lisaained toidus
Täienduskoolitus 02.12.2022 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 18.11.2022 veebis: “Kõlblik kuni” või “Parim enne”
Täienduskoolitus 08.11.2022 veebis: Taimede endogeensed toidu- ja söödamürgid
Täienduskoolitus 4.11.2022 veebis: Enesekontrollisüsteem
Täienduskoolitus 14.10.2022 veebis: Listeria ja Salmonella
Täienduskoolitus 11.10.2022 veebis: Keemilised ohud toidus
Täienduskoolitus 7.10.2022 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 22.-23.09 veebis: Tarnijate auditeerimine
Täienduskoolitus veebis 16.09.2022: Allergeeniohje
Täienduskoolitus veebis 29.-31.08.2022: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 22.04.2022 veebis: Toidu säilivusaja määramise põhimõtted ja kestvuskatsete teostamine
Täienduskoolitus 1.04.2022 veebis: Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine
Täienduskoolitus 25.03.2022 veebis: Toidupatogeenid
Täienduskoolitus 18.03.2022 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus veebis 9.-11.03.2022: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 18.02.2022 veebis: Riskide mõjus juhtimine
Täienduskoolitus 04.02.2022 veebis: Tootmishügieeni tagamine
Täienduskoolitus 11.02.2022 veebis: Allergeeniohje
Täienduskoolitus 26.01.2022 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 21.01.2022 veebis: Proovide võtmine tootmiskeskkonnast