Uudised
Täienduskoolitused sügishooajal
Eesti Maaülikool on avaldanud täienduskoolituste ja infopäevade ajakava selle aasta sügis-talveks.
Toidu märgistamise e-käsiraamat
Avaldatud on mahukas toidu märgistamise nõudeid käsitlev e-käsiraamat, millesse on koondatud toidualase teabe esitamise üldnõuded ning toidugruppide kohta kehtestatud erinõuded.
Toiduhügieeni õppevideod
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja ning Põllumajandus- ja Toiduameti koostöös on valminud 4 õppevideot toiduhügieeni tagamise põhitõdedest.
Mis on mis? Toidu nimetused.
Toidukäitleja peab toidule nimetuse andmisel lähtuma määruses 1169/2011 toodud toidualase teabe esitamise nõuetest, mille kohaselt tuleb toidu nimetusena kasutada selle seaduslikku, üldtuntud või kirjeldavat nimetust. Ilmunud teabelehtedes selgitatakse piima- ja mahlatoodete nimetustega seonduvat.
Koostöö konverents Toidumessi raames
Toiduliit koos Kaupmeeste Liiduga korraldab 30. septembril Tallinna Toidumessi raames Koostöö konverentsi “Uuenduste lainel”.
Uued teabematerjalid
Trükisena ja veebifailina on ilmunud “Salmonella spp. toidupatogeenina” ning “Toitumis- ja tervisealaste väidete esitamine”.